Een woning verkopen moet persoonlijker worden. Je verkoopt als makelaar geen huis, maar een thuis. Dat is de visie van makelaar Tim Kugelmann uit Heerhugowaard. Om dit persoonlijke aspect naar voren te laten komen, poseert hij sinds twee maanden bij iedere nieuwe woning in zijn portefeuille zèlf voor de camera. Dit meldt mediapartner NH Nieuws.

Inmiddels heeft hij al bij meer dan tien huizen zichzelf op de gevoelige plaat laten vastleggen. Niet alleen strak in pak, maar afhankelijk van de kamer, of de staat van het huis kleedt hij zich om. "Morgen heb ik weer een fotosessie. Omdat dat een woning is waaraan nog het nodige verbouwd moet worden, ga ik in een overall op de foto", vertelt de makelaar. "En binnenkort poseer ik in een bad met badschuim." Om het kindvriendelijke aspect van een woning in Alkmaar te belichten, is hij op de glijbaan voor het huis gaan liggen.

Kugelmann stelt dat zijn persoonlijke aanpak een groot succes is: "Het werkt voor honderd procent, want iedereen heeft het erover. Zelfs collega-makelaars willen met me op de foto."
Pin It
Bekeken: 3375x
https://ee.itk.ac.id/data/