Zaterdagavond 6 april is een 38-jarige fietser aangereden op het fietspad langs de Bergerweg in Bergen, vlakbij de rotonde. Het laatste wat hij hoorde waren slippende banden, later kwam hij weer bij in het gras met verwondingen aan zijn gezicht. Degene die hem had aangereden was nergens te bekennen. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen.

De man reed tussen 23:00 en 23:30 uur over het fietspad langs de Bergerweg en hoorde, toen hij vlakbij de rotonde was, het geluid van slippende banden. Later kwam hij gewond weer bij in het gras. Het slachtoffer is door een voorbijgangster geholpen en is vervolgens zelf naar huis gegaan.

De fietser is vermoedelijk door iemand met de auto of scooter aangereden. De bestuurder is vervolgens verder gereden zonder hulp te verlenen of zich kenbaar te maken. Dat is een misdrijf.

Wie meer denkt te weten, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2705x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/