Alkmaar Centraal


De Dodenherdenking in Alkmaar zal live te volgen zijn via diverse mediakanalen. De uitzending van de live-registratie begint zaterdag 4 mei om 19:00 uur, bij de aanvang van de herdenkingsbijeenkomst die begint in de Grote Kerk en zich daarna verplaatst naar het monument aan de Harddraverslaan.

Burgemeester Piet Bruinooge houdt in de Grote Kerk een herdenkingsrede, leerlingen van de openbare basisschool De Fontein geven voordrachten en er zijn muzikale bijdragen van het Regionaal Jeugdorkest Artiance en stadsorganist Pieter van Dijk. Aan de stille tocht en de kranslegging aan de Harddraverslaan verlenen het Stedelijk Harmonieorkest SDG Alkmaar en scouting De Geuzen hun medewerking.

De uitzending is te volgen via televisiekanaal 36 (voor Ziggo-abonnees in Alkmaar-stad), kanaal 41 (voor abonnees in Alkmaar-buiten) en kanaal 331 (voor mensen zonder Ziggo). Verder is de uitzending te volgen via het live YouTubekanaal en de Facebookpagina van Alkmaar Centraal en de Facebookpagina van gemeente Alkmaar.

Lees meer over de herdenkingen op 4 mei en de festiviteiten op 5 mei op pers.alkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl