Alkmaar Centraal


Glennis Grace behoort al jaren tot één van de beste Nederlandse zangeressen. Na haar vijfde plaats in America’s Got Talent belooft 2019 een succesvol jaar in eigen land te worden, met een nieuwe clubtour en een Whitney Houston-tribute in Ahoy. Vrijdag 17 mei komt Glennis met haar band in het kader van haar clubtour naar Podium Victorie in Alkmaar.

Glennis' clubtour draagt de naam 'Meer van Mij'. Ze is persoonlijker, toegankelijker en zingt nog meer eigen muziek. Onlangs verscheen de single ‘Ik wil niet zonder jou’, een Nederlandse bewerking van Lady Gaga's ‘I'll never love again’ uit de filmhit 'A Star Is Born'. Afgelopen vrijdag zong de topzangeres samen met de 15-jarige Sezina uit Hoorn een prachtig duet tijdens de finale van The Voice Kids.

De carrière van Glennis begon vroeg. Op haar elfde mocht ze het podium delen met Julio Iglesias. Grote bekendheid kreeg ze in 1994, toen ze als 16-jarig meisje deelnam aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’ en uiteindelijk de talentenshow won.

Tijdens haar clubtour wordt Glennis bijgestaan door Julia Zahra, de jongste winnares ooit van The Voice of Holland en twee jaar daarna ook winnares van De Beste Zangers van Nederland. Julia stond meermaals voor een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis, samen met haar The Voice-coach Marco Borsato.

'Meer van Mij' begint om 20:00 uur. Online tickets via podiumvictorie.nl kosten 28 euro. Neem ook een kijkje op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl