Alkmaar Centraal


Eén van de grote publiekstrekkers van Bevrijdingsfestival Alkmaar was zondag natuurlijk Alain Clark. Hij mocht na de illustere Polka's van Russkaja, het aansteken van de vlam en het Nederlandse Colorwave het publiek bespelen.

De sfeer en opkomst waren tijdens het gratis toegankelijke evenement prima, en de veranderingen die vorig jaar zijn doorgevoerd vallen inmiddels ten prooi aan gewenning. Het pijnpunt van vorig jaar, de lange wachtrijen bij de drankverkoop, is weggewerkt door meer medewerkers en meer en snellere taps in te zetten waardoor de grootste ergernis is verdwenen.

Over de keuze om niet langer eigen kleedjes en versnaperingen toe te staan wordt nauwelijks nog gesproken, net als over de omheining van het terrein.
Het festival lijkt met de lessen van afgelopen jaar zichzelf succesvol een beetje opnieuw uit te vinden. Nieuwtje dit jaar was een DJ act in plaats van alleen maar bands. En een succesvol nieuwtje, want ondanks dat veel publiek was vertrokken vanwege Bekervoetbal, werd de afsluiting een gezellig en vrolijke boel.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is. Fotograaf Rob Wokke was er ook bij en legde het feestje met Wipneus & Pim vast.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl