Alkmaar Centraal


Team Bamboebike van de Alkmaarse OSG Willem Blaeu heeft gewonnen op de eerste finaledag van het onderwijsproject 'Spannend Ondernemen'. Het team biedt een goed duurzaam alternatief voor OV-fietsen en won er 250 euro mee. “Met de winst van onze onderneming het regenwoud opnieuw opbouwen! Daar gaan we voor”, jubelden teamleden Vince en Olav.

‘Spannend Ondernemen’ is een onderwijsproject van Hogeschool Inholland Alkmaar, waarbij teams van havisten ondernemingsplannen ontwikkelen voor een duurzaam idee, om ze na drie maanden op twee finaledagen tegenover een jury te presenteren. Vierhonderd havisten, verdeeld over vijftien teams van acht Noord-Hollandse scholen namen deel, en werden op weg naar de presentaties  geholpen door Inholland Alkmaar studenten Business Studies, Accountancy en Finance & Control.

Er gingen meer prijzen naar Alkmaarse scholen. Zo pakte Team Coating cups van het Dalton College de tweede plaats op de eerste finaledag. Op de tweede finaledag was er een tweede plaats voor team Solconvert van het PCC Alkmaar. De verkoelende armband van het Jan Arentsz won de derde prijs. (foto: Inholland Alkmaar)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl