De eerste patiënt is afgelopen dinsdag behandeld in de gloednieuwe hartkatheterisatieruimte in het Noordwest Ziekenhuis in Alkmaar. Op het platte dak van de eerste en tweede verdieping van het ziekenhuis heeft bouwbedrijf BAM de unit gebouwd. Een nieuwe 'hybride' operatiekamer moet in juni klaar zijn.

Met deze nieuwe ruimte heeft het ziekenhuis nu in totaal drie hartkatheterisatiekamers, waar de komende maanden nog verdere werkzaamheden aan verricht worden. Onder andere medische apparatuur wordt geoptimaliseerd en een verbinding tussen de ruimtes moet zorgen voor één groot hartkatheterisatiecomplex.

De nieuwe kamer voor hartkatheterisatie en de hybride OK, moeten tot de nieuwbouw van fase 1 gereed is ervoor zorgen dat patiënten goed zorg kunnen genieten. Zodra deze nieuwbouw klaar is, worden de ruimtes weer omgebouwd tot reguliere operatiekamers. (Foto: NWZ)
Pin It
Bekeken: 2816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/