Alkmaar Centraal


Ook in mei zijn er weer diverse leuke activiteiten in Wijkcentrum De Oever in Oudorp. Dinsdagavond 14 mei is er een cursus digitale fotografie en vrijdag 17 en zaterdag 18 mei wordt de doldwaze komedie Blind date in Het Gooi opgevoerd door Toneelvereniging TOP. Om de week komt de groep Jonge Moeders bij elkaar, om samen leuke dingen te doen en ervaringen met elkaar te delen.

Tijdens de fotografiecursus geeft Fred van Eck tips en trucs om betere foto's te maken met de digitale camera. Hij laat weten waar alle knopjes nou voor dienen en wat er met de diverse functies te doen is. De cursus begint om 19:00 uur, duurt ongeveer 2,5 uur en is met name bedoeld voor beginners. De kosten zijn 27,50 euro, opgeven kan via eckkies.nl.

Blind date in Het Gooi is een toneelstuk van Carl Slotboom, naar een idee van Anja Slotboom. In de pauze wordt een verloting gehouden, waarbij er mooie prijzen te winnen zijn. Aanvang is om 20:00 uur. Kaarten à  10 euro zijn te reserveren via top-oudorp.nl en kunnen dan voor aanvang bij het wijkcentrum worden opgehaald.

De Jonge Moedergroep brengt moeders onder 24 jaar en hun kinderen samen om leuke activiteiten te ondernemen en informatie te delen. De groep komt om de week bij elkaar op donderdagochtend, van 10:00 tot 11:30 uur. De eerstvolgende bijeenkomst is donderdagochtend 16 mei. Toegang is gratis.

Wijkcentrum De Oever is gelegen aan de Amstelstraat 1. Meer info op de-oever.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl