Alkmaar Centraal


Vrijdag 24 mei organiseert het projectteam van Dag & Dauw een grote manifestatie in Theater De Vest en meteen wordt het vijfjarig jubileum gevierd. Op het programma staan culturele workshops en lezingen, en ook vindt de beoordeling plaats van Dag & Dauw door de jury van de 'BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs'.

Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard doen samen met de gemeente Alkmaar mee aan het programma Age Friendly Cultural Cities. In totaal dingen zes steden mee naar de prijs voor het beste en meest duurzame initiatief op het gebied van ouderen en cultuurparticipatie, de 'BNG Bank Lang Leve Kunst Prijs', met daarbij 20.000 euro.

Met de manifestatie wordt de band tussen de diverse Dag & Dauw locaties versterkt en het aanbod nog meer ingebed in de Alkmaarse wijken. Een jury beoordeelt het project op samenwerking, zichtbaarheid, kwaliteit van aanbod, ondernemerschap en inbedding. Een belangrijk onderdeel is integratie van het nieuwe wmo-beleid en de inbedding van het project door gemeente en betrokken zorgpartners.

In het kader van het jubileum worden tijdens de manifestatie vrijwilligers, deelnemers en coördinatoren worden in het zonnetje gezet.

Om 12.45 uur start een programma voor genodigden in Artiance. Vanaf 14.15 uur is er een feestelijk en openbaar programma in De Vest, dat wordt afgesloten met een drankje, hapje en dansje. Deze gezellige middag vol kunst en cultuur kost 2,50 euro. Reserveren is gewenst en kan via dagendauwagenda.nl of telefonisch 072 – 540 4335.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl