Alkmaar Centraal


Afgelopen weekend konden AZ-supporters weer een feestje vieren in het AFAS-Stadion want PSV werd met 1-0 verslagen. En zoals het altijd gaat met feestjes; iemand moet aan het einde de boel weer opruimen. En dan is een goede samenwerking goud waard. AZ heeft zo'n samenwerking met Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. De bedrijven delen de drive om de beste te zijn, zijn zowel binnen als buiten Alkmaar bekend en geliefd en kiezen graag voor een lokale partner.

Toen AZ vernieuwingen aanbracht aan het stadion, werd Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten daar ook bij betrokken. Er werd er gekozen voor schoonmaakvriendelijke vloeren in de nieuwe kleedkamers zodat de professionele schoonmakers van Balans Schoonmaak de ruimtes makkelijk schoon kunnen houden. Immers: als je een partner hebt die gespecialiseerd is in het schoonmaken van sportcentra, zou het zonde zijn om deze know-how niet te gebruiken.

Het vormgeven van een goede samenwerking hebben wordt makkelijker als medewerkers van beide partijen elkaar ook persoonlijk kennen. Zo kunnen zowel medewerkers als spelers van AZ Alkmaar medewerkers van Balans herkennen en aanspreken, want er is altijd wel iemand in het stadion te vinden. Dit hechte gevoel zorgt voor een goede samenwerking. Naast het belangrijke werk dat Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten doet voor AZ is Balans ook actief in steden als Amsterdam, Den Haag en Utrecht en altijd op zoek naar andere samenwerkingen om samen door te groeien.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl