Alkmaar Centraal


Zondag vond in De Meent de laatste van drie kwalificatiewedstrijden voor de European Games trampolinespringen plaats. De twee beste Nederlandse springsters die solo aan de gestelde limieten voldoen, vormen een synchroonpaar voor de European Games in Minsk. Niamh Slattery bevestigde tijdens deze thuiswedstrijd haar ticket met opnieuw een limietscore.

Niamh had de limieten al eerder gesprongen, toch was het nog spannend om kapers op de kust van zich af te houden. Het 18-jarige talent voldeed echter zelfverzekerd en strak weer aan de kwalificatie-eis. Dat betekent dat zij samen met Romee Pol van Sparta Ermelo, met wie zij eerder al een synchroonpaar vormde op het WK 2018, Nederland zal vertegenwoordigen tijdens de European Games.

Slattery: “Ik ben echt super blij met mijn kwalificatie voor de European Games! Het is weer een uitzonderlijke kans om mij te meten met de Europese top en kan niet wachten om te zien waar ik nu in mijn ontwikkeling sta!”

Sven Mooij, coach en hoofdtrainer van Triffis, is trots op zijn pupil:
“Ik ben trots dat Niamh zich voor dit mooie evenement heeft weten te plaatsen, en het is een goed vervolg op de deelname aan het WK afgelopen jaar. Op deze manier krijgt zij mooie kansen om zich te ontwikkelen en te presteren op het allerhoogste niveau. “ (archieffoto: Eline Windig)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl