Alkmaar Centraal


Veertig jaar dansmuziek herbeleven, dat is waar de echte liefhebber bij wil zijn. De ‘diehards’ van de dance scene 40UP, Lexion Events en Happy Boeddha Events slaan de handen ineen voor ‘Back in the Days’. Kaarten voor dit  buitenfestival, dat zondag 9 juni in het parkje naast Koel310 in Alkmaar wordt gehouden, zijn inmiddels verkrijgbaar.

Vanaf maar liefst drie stages klinkt lekkere house, pop, disco, hiphop en hitjes van de laatste veertig jaar is de boodschap duidelijk: terug naar de goede ouwe tijd. De organisatie zorgt met alle ervaring voor een complete beleving. De line-up bestaat onder meer uit Alex van Oostrom, Spider, Jochen Miller, Deejay Manie, DJ Jose, Robert Feelgood Live en Fullscale. De echte kers op de taart is de Britse tributeband ‘Rhapsody Queen’.

De fijnproevers kunnen terecht bij de high-end wijnbar, maar ook genieten van speciaalbieren en natuurlijk een brede selectie van de beste foodtrucks.

Back in the Days duurt van 14:00 tot 23:00 uur. Normale tickets kosten 29,50 euro maar er zijn flinke kortingen voor vroege vogels. Informatie en tickets zijn verkrijgbaar via backinthedaysfestival.nl en ook via Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl