Energietransitie en duurzaamheid zijn allesbehalve saai. Zeker als Karavaan met deze thema's aan de slag gaat. Samen met IDEA presenteert Karavaan op 4 juni 'Bodemschatten'; een theatrale meet-up waarin deze onderwerpen concreet en tastbaar gemaakt worden.

Het publiek krijgt een interactieve pubquiz, muziek en theaterscènes voorgeschoteld en wordt meegenomen in de duurzame toekomst. In de regio Holland boven Amsterdam bruist het van innovatieve oplossingen om de klimaatverandering het hoofd te bieden. Welke dat zijn en welke binnenkort werkelijkheid worden valt te ontdekken in 'Bodemschatten'.

IDEA is sinds enkele jaren actief in de regio Holland boven Amsterdam als Incubator Duurzame Energie. IDEA helpt ondernemers om innovatieve duurzame ideeën naar de markt te brengen. Daartoe biedt IDEA mentoren, een uitgebreid netwerk en ruimte in Alkmaar.

Bodemschatten is op dinsdag 4 juni vanaf 16:30 uur bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in Alkmaar. Tickets zijn 5,- (inclusief borrel en pizza). Studenten betalen € 2,50. Kijk voor meer informatie en tickets op karavaan.nl. (Foto: Andreas Gucklhorn)
Pin It
Bekeken: 2091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/