Alkmaar Centraal


Zaterdag 1 en zondag 2 juni zal het populaire Woodlands Festival haar poorten openen voor de negende editie! Er kan weer volop gedanst en gesjanst worden op de knusse en mooi aangeklede locatie in Bergen. Nieuw is dat de hele zaterdag nu alleen voor 18 jaar en ouder is, en dat er een mooie samenwerking is ontstaan met Poppodium Victorie, Koel310 en AtomiK Events.

Woodlands kent dit jaar meer dan 75 artiesten in 15 genres, van meer mainstream tot stijlen die je niet zo vaak op brede festivals hoort, zoals hardstyle en reggaeton. Naast een zeer breed aanbod aan foodtrucks is te genieten van de lekkerste speciaalbiertjes en voor de wijnliefhebber is er de wijntuin.

Victorie, Koel310 en AtomiK krijgen allen een eigen stage en zorgen voor een fantastische line-up. AtomiK levert onder andere DJ’s Bart Skils en Dennis Apec, en Victorie lanceert het nieuwe concept “ZONDER GÊNE”, wat vanaf het najaar ook in Alkmaar georganiseerd zal worden. Hier vind je onder andere Def Rhymz, Team TNT en Funky Risotto. Bij de area van 'Doe Eens Urban' is te luisteren naar Vunzige Deuntjes, Soundsystem en De Danshal Selectaz. En dan is er natuurlijk nog de Silent Disco.

Dit jaar is de scheiding tussen doelgroepen duidelijker. Voorheen was de zaterdag vanaf 18:00 uur voor 18+, nu is de hele dag voor volwassenen. De gratis zondag is dan weer volledig gericht op de family. De extra's op dag twee zijn daar ook op afgestemd, met akoestische muziek, theater en een markt.

Voor meer informatie en tickets ga naar woodlandsfestival.nl of kijk op Facebook. De organisatie zoekt overigens nog vrijwilligers. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: Rick Akkerman)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl