Een oplettende winkelier in winkelcentrum de Mare vond het maar verdacht. Een klant kocht in zijn winkel een grote hoeveelheid flessen gootsteenontstopper, waarvan algemeen bekend is dat dit goedje gebruikt wordt voor de productie van de harddrug GHB.

Ook de ingeseinde wijkagent Bas Wijnen vond het een verdachte aankoop en besloot donderdag bij de man thuis een instap te doen samen met collega’s en de adviseur gevaarlijke stoffen van de brandweer.

Het vermoeden bleek juist. In de woning aan de Schoenmakerstraat trof de politie vijf liter GHB, grondstoffen voor de productie ervan en andere harddrugs. Zakjes met vermoedelijk cocaïne en heroïne, speed en blauwe pilletjes. Alle middelen zijn in beslag genomen en worden onderzocht. De 35-jarige verdachte is aangehouden. (Foto: Twitter @POL_BWijnen)
Pin It
Bekeken: 10991x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/