Het team van techniekstudenten van InHolland Alkmaar, heeft de Sioux Mechatronics Trophy gewonnen, een wedstrijd met zelfgebouwde robots. De wedstrijd werd gehouden tijdens de achtste editie van de Dutch Technology Week, welke plaatsvond in Eindhoven.

De deelnemende teams kregen van organisator Sioux Mechatronics een startbedrag van 750 euro, evenals begeleiding door specialisten. In september is de bouw van de robots gestart.

De robots moesten een parcours afleggen waarbij diverse handelingen verricht moesten worden. Voor het Alkmaarse team begon de wedstrijddag niet ideaal: de batterij was kwijt. Ondanks deze tegenslag hebben zij zich niet van de wijs brengen en presteerde hun robot het best. Zij lieten elf andere teams van hogescholen door heel Europa achter zich. Twee jaar geleden wist het Alkmaarse team de wedstrijd ook al te winnen.
Pin It
Bekeken: 2117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/