Vrijdagochtend rond 03:00 uur kreeg de Alkmaarse politie een melding binnen van een autoalarm dat afging in de Lyceumstraat. Agenten haastten zich ter plaatse, en zagen twee mannen wegrennen in de richting van de Nieuwlandersingel.

Een van de twee kon na een korte achtervolging te voet worden ingehaald, waarna deze gearresteerd is. De andere verdachte wist aan het zicht van de agenten te ontkomen, waarop besloten is de hulp van politiehond Paco in te schakelen.

Dankzij de uitstekende neus van de viervoeter werd de verdachte aangetroffen in het water bij de Molenbuurt, waar hij zich had proberen te verstoppen. Bij het zien van de hond koos de man eieren voor zijn geld en klom hij weer terug op het droge.

Bij nader onderzoek aan de auto bleek dat er inderdaad was ingebroken. De mannen van 27 en 25 jaar oud, de een zonder bekend adres en de ander afkomstig uit Heerhugowaard, zijn aangehouden op verdenking van het inbreken in het voertuig.
Pin It
Bekeken: 2522x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/