Alkmaar Centraal


Zomer in De Mare trapt af op zaterdag 1 juni

Theater De Vest presenteert vanaf zaterdag 1 juni de 8e editie van Zomer in De Mare. In Park Rekerhout is het op vier weekenden in juni weer tijd voor straattheater, grappige acts en bijzondere circuskunsten. Ondertussen kan er in het gras lekker worden gepicknickt.

Iedereen vanaf 8 jaar kan zaterdag 1 juni vanaf 19:30 uur mee op ‘AvondTuur’ en wie wil kan vanaf 18:30 uur gezellig samen soep eten van VERS eten & drinken. Het Franse gezelschap Cheesecake presenteert Cie Le Dompteur de Sonimaux. Het stuk gaat over Toni Gratofski, die droomt met zijn oren. In zijn flamboyante leeuwentemmerkostuum introduceert hij allerlei circusdieren in zijn piste.

Zondag 2 juni is het gekrompen circus van Circo Ripopolo te bewonderen, met de kleinste ballerina ooit van La Salamandre, levende kinderboeken door Full Stop Acrobatics en speels circus van Duo Berlingo. Tussendoor zorgt L’Chaim voor heerlijke klezmermuziek en kan jong en oud zelf aan de slag in de feestfabriek van Superhallo. Er kan gespeeld worden in het Kabouterbos en VERS is ook weer van de partij.

Toegang tot Zomer in de Mare is gratis. Meer info op zomerophetplein.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl