Alkmaar Centraal


Dag & Dauw is er voor en door Alkmaarders vanaf 60 jaar oud en de sociale en culturele activiteiten worden op verschillende locaties georganiseerd. Ook in juni is er weer van alles te doen.

Maandag 3 juni kun je in De Vleugels meedoen aan een workshop zigeunerdans van Mena Leila. Op 6 juni is Walter Roozendaal in ’t Reekerheem met 'De melodie van de meester'. Middels zijn vertelkunst en accordeonmuziek dompelt hij je onder in wonderbaarlijke en eeuwenoude verhalen. Apotheker Oebele Vos vertelt donderdag 13 juni in bibliotheek De Mare welke mogelijkheden de apotheek te bieden heeft aan producten en kennis.

Muziekkenner Fred Suring verzorgt maandag 17 juni luisterlezingen over Jules de Corte in De Vleugels en op 27 juni gaat hij het in 't Reekerheem hebben over Franse chansons uit de vorige eeuw. Op 20 juni kun je meedoen aan een workshop sieraden maken van Nesspressocups, eveneens in ‘t Reekerheem.

Dag & Dauw activiteiten kosten online 4,50 euro en aan de deur 5 euro. Reserveren is noodzakelijk, dit kan via dagendauwagenda.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl