Woensdagavond snelden 10.000 hardlopers door de sfeervolle straatjes van de Kaasstad. Ook deze zevende editie kregen de lopers weer support van honderden toeschouwers en de meer dan 30 bands en dj’s die langs het parcours garant stonden voor een prima sfeer.

De 1.000 allerkleinste hardlooptalenten kwamen in actie tijdens de Rollebol Kids Run waarbij ze 800 of 1.600 meter aflegden. Om 20.45 uur werden de deelnemers aan de vijf kilometer weggeschoten door Wethouder Sport Pieter Dijkman, en toen de schemer inviel was het de beurt aan de lopers van de tien kilometer. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp maakte een zeer uitgebreide fotoreportage die op onze Facebookpagina te zien is.

Filmon Tesfu en Remyo Tielsema liepen gezamenlijk de hele wedstrijd aan kop, Filmon Tesfu trok aan het langste eind en finishte in 31.44. Remyo Tielsema kort daarachter in 31.52 en Davy Sieperaere maakte het podium compleet in een tijd van 32.47. Bij de vrouwen won Fanos Tekle in een tijd van 37.26 minuten. De tweede en derde podiumplek gingen naar Lies Deruddere (39.17) en Linda Metzelaar (40.17). (foto's: Marco Schilpp)
Pin It
Bekeken: 3107x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/