Alkmaar Centraal


Vrijdagochtend 14 juni wordt een wandeling door de Alkmaarse binnenstad georganiseerd, met een gids van Gilde Alkmaar die uitleg geeft in eenvoudig Nederlands. Het gezellige uitje, dat start vanuit de bibliotheek, is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen die (nog) moeite hebben met onze taal.

Verzamelen gebeurt om 09:00 uur in de bieb aan het Canadaplein en vertrek is om 9:15 uur. De wandeling duurt zo'n anderhalf uur. Er wordt in een rustig tempo gewandeld en de gids vertelt onderweg interessante verhalen. Na afloop staan de koffie en thee klaar.

Deelname kost 2,50 per persoon (contant en gepast), inclusief koffie of thee. Opgeven kan tot en met maandag 10 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “wandeling”, met naam en telefoonnummer. Vragen kunnen worden gericht aan Charlotte van Schijndel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06–30694527.)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl