Na een tip van een privé-detective maakte de politie vrijdagochtend een instap in een loods in het industrieterrein Oudorp. Deze bleek vol te staan met gestolen bouwmachines en -materialen waaronder een hoogwerker, tientallen heftrucks, acht pontons en steigerwerk, zo schrijft Telegraaf.

Uit het vooronderzoek van de detective bleek dat het bedrijf HV Bouw uit Zeist professionele bouwmaterialen huurde en opvallend vaak de spullen niet terugbracht. Niet alleen verhuurbedrijven werden opgelicht, ook particulieren die via werkspot.nl met HV Bouw in zee gingen zagen na het doen van  aanbetalingen de firma niet meer terug.

De loods aan de Prof. van der Waalsstraat kwam aan het licht door een gps-zender van de speurder. Zijn vermoeden werd bevestigd toen hij een aanhangwagen met brandstoftank het pand in zag rijden. Hierop lichtte hij de politie in.

De politie zal de zaak verder onderzoeken en heeft inmiddels de eigenaar van het pand aangehouden en verhoord. De gestolen waar gaat terug naar de rechtmatige eigenaren.
Pin It
Bekeken: 6644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/