Alkmaar Centraal


De verkiezing ‘Club van het Jaar’, een initiatief van het AD en diverse regionale nieuwsbladen is een groot succes. Een recordaantal sportieve en culturele clubs is genomineerd en er zijn al meer dan 73.000 stemmen uitgebracht. Op clubvanhetjaar.nl staan elf Alkmaarse clubs genoemd waarop tot vrijdag 7 juni gestemd kan worden.

In de categorie sport zijn de genomineerde clubs: de Noordhollandse Golfclub, Squash072, kanovereniging Odysseus, CKV DSO Alkmaar, Beentjes Judosport, Alkmaarsche IJsclub, Tennis & Padel Centrum Daalmeer, DAW,  en atletiekvereniging Hylas. In de cultuurhoek nemen deel operettegezelschap Odeon en de 8 october vereeniging Alkmaar Ontzet.

Op 27 mei stond DSO zevende van de provincie met 82 stemmen en T&PC Daalmeer komt op 68 uit. De andere sportclubs staan beduidend lager. Van de culturele verenigingen staat Odeon Operettegezelschap netjes derde met 74 stemmen. De 8 october vereeniging is hekkensluiter met één stem.

Clubs kunnen uitdragen waarom hun club zo leuk en/of bijzonder om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Er zijn dit jaar liefst 1.300 aanmeldingen. De clubs met de meeste stemmen in de provincie worden gekroond tot provinciewinnaar (minimaal 50 stemmen). Een vakjury kiest uit de twaalf provinciewinnaars welke sport- en cultuurclub zich ‘Club van het Jaar’ mogen noemen.

Op 28 juni worden de winnaars bekendgemaakt. De winnaars ontvangen, naast de nationale titel, een masterclass naar keuze en een professionele promotiefilm voor hun club.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl