Alkmaar Centraal


Ook dit jaar organiseert Tennis & Padel Centrum Daalmeer een groot internationaal padeltoernooi. Het Alkmaarse toernooi vindt plaats op 28, 29 en 30 juni en er wordt een nog groter aantal topspelers vanuit binnen- en buitenland verwacht dan vorig jaar. Voor toeschouwers zijn er ook nog eens entertainment en clinics.

Toernooidirecteur Conrad Bel is bijzonder verheugd over de grote internationale belangstelling: “Het blijkt dat we vorig jaar iets goeds hebben neergezet. Het is fantastisch dat de winnaars van vorig jaar Zuid-Amerikanen Fermin Feyrera & Roberto Rodriguez (wereldtop 150) hier opnieuw willen spelen. Maar dat ook de nummer 1 uit Duitsland Samuel Lennartson en het Poolse nummer 1 duo van de partij zijn."

Ook op de lijst van het "FIP250" toernooi staat de nummer 88 van de wereld, Jose Carlos Gaspar uit Spanje. Hij speelt samen met zijn maat Diego Gil, de nummer 133. Naast andere internationale spelers is de Nederlandse top aanwezig, waaronder het beste duo Uriël Maarssen en Bram Meijer. Van hen wordt veel verwacht, want ze spelen veel in Spanje waar padel na voetbal de grootste sport is.

Tegelijk wordt ook het Alkmaar Open georganiseerd voor spelers van diverse niveaus uit de wijde regio. En dan zijn er voor toeschouwers ook nog lekkere hapjes, drankjes en entertainment. Ook zijn er padel clinics te volgen van een topspeler.

Voor het hele programma, ga naar tpcdaalmeer.nl. De wedstrijden worden vanaf zaterdag via Youtube uitgezonden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl