De inspanningen om Overstad, en het hernoemde Ringers Winkelcentrum in het bijzonder, aantrekkelijker te maken werpen hun vruchten af. Nadat ToyChamps in januari bekend maakte een winkel van 1.500 m2 te openen, laat nu ook Only for Men weten 1.500 m2 te gaan huren.

De Alkmaarse Only for Men vestiging wordt het zeventiende en tevens grootste filiaal in Nederland. Het totaalconcept biedt een enorm assortiment aan mannenmode, inclusief vele topmerken, maar daarnaast nog veel meer. Mannen moeten hier in één keer kunnen slagen en shoppen als uitje ervaren.

Er zal een team van gespecialiseerde modeadviseurs en een barbier klaar staan. Er komt uitgebreide horeca, een gaming hoek, een pop-up hoek voor verrassende samenwerkingen, een grote boekenafdeling met 'échte mannenboeken' en een atelier. Om lang wachten bij kassa's te voorkomen, worden door de hele winkel kleinere kassablokken geplaatst. Er zullen spectaculaire events worden georganiseerd en er komen mannelijke openingstijden.

Only for Men verwacht de deuren medio oktober te openen.
Pin It
Bekeken: 7302x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/