Zondagochtend in alle vroegte raakte een fietser gewond op de Zeswielen in Alkmaar. De man reed op het fietspad en botste tegen een fietsster. Hierdoor kwamen beiden hard op het wegdek terecht.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet precies duidelijk. Volgens getuigen reed de man met hoge snelheid op zijn e-bike.

Twee ambulances waren er snel bij om eerste hulp te verlenen. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die kon even later worden afgemeld. De vrouw is nagekeken in de ambulance, haar verwondingen vielen mee en ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De man was er slechter aan toe, hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.
Pin It
Bekeken: 5199x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/