Vaderdag komt eraan en menig (groot)vader zal verrast worden met nieuw elektrisch (tuin)gereedschap. Reden voor de organisatie WeCycle om aandacht te vragen voor het inleveren van het oude elektrisch gereedschap. In ruil voor de oude apparaten geeft WeCycle 60.000 legpuzzels weg.

Bij verschillende bouwmarkten, in onze regio bij bijvoorbeeld Praxis, staan inleverbakken klaar. De snelle inleveraars ontvangen gratis een legpuzzel waarmee ook nog eens een uitje gewonnen kan worden. Kijk op WeCycle voor alle inleverlocaties.

WeCycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste zoals afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen. In 2018 heeft de organisatie landelijk 105 miljoen kilo e-waste ingezameld en gerecycled met een nuttige toepassing van 95 procent. Hiermee is een CO2-uitstoot vermeden van 294 miljoen kilo.
Pin It
Bekeken: 2401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/