Alkmaar Centraal


Op 15 en 16 juni wordt door heel Nederland het Meevaarweekend georganiseerd. Watersporters, watersportbedrijven en -verenigingen willen samen laten zien dat sport en recreatie op het water helemaal niet zo moeilijk is of eng, en dat het niet duur hoeft te zijn. Ook bedrijven in het HAL-gebied doen mee aan het weekend: Nautisch Alkmaar, Sloepenverhuur Alkmaar, Alkmaarse Bootjesverhuur, de Broekervaart en Ossa.

Watersport brengt je in beweging, biedt in- en ontspanning en is goed voor de sociale contacten. Om dat te ervaren zijn tijdens het Meevaarweekend door heel het land leuke dingen op en aan het water te beleven. Een uitstekende gelegenheid vooral voor wie nog nooit heeft gevaren, geroeid, gesupt of gesurft.

Het hele weekend vaart de Broekervaart (zoals altijd) gratis heen en weer tussen de fietsbrug de Krul in Heerhugowaard en het Havenplein in Broek op Langedijk. Zaterdag geven Greenjoy en Alkmaarse Bootjesverhuur korting en zondag de 16e is er van 12:00 tot 17:00 uur van alles te zien en te beleven bij Nautisch Alkmaar aan de Kraspolderweg 4.

Roeivereniging Ossa organiseert 15 juni van 10:00 tot 15:00 uur een open dag aan de Westdijk 12. Tijdens de open dag kun je een kijkje nemen in de botenloods, de gezellige kantine, kleedkamers plus het krachthonk.  En je kunt natuurlijk zelf roeien.

Meer informatie is te vinden op broekervaart.nl, facebook.com/NautischAlkmaar en rvossa.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl