Alkmaar Centraal


Voetgolf Alkmaar heeft een 18-holes voetgolfbaan aan de noordkant van het Geestmerambacht. Voetgolf is een leuke en uitdagende combinatie van voetbal en golf, waarbij het doel is om de bal in zo min mogelijk schoten in de hole te schoppen. Ook kan er voetpool gespeeld worden. Zondag 23 juni wordt de allereerste Voetgolf Cup gehouden in het recreatiegebied.

Op elke hole zijn uitdagende obstakels gebouwd waar je langs, over of tussendoor moet schieten. Elke hole is zo gebouwd dat deze voor zowel de onervaren als de geoefende voetballer een leuke uitdaging biedt. Tijdens de Voetgolf Cup gaat de eerste prijs, een door Calvin Stengs gesigneerd AZ-tenue, naar degene die het minste aantal schoten nodig heeft voor alle 18 holes.

Er zijn twee leeftijdscategorieën: tot en met 12 jaar en ouder dan 12 jaar. De Cup voor de jongste categorie vindt plaats tussen 10:00 en 12:30 uur, inclusief prijsuitreiking, en die voor de oudere groep van 13:30 tot 16:00 uur. Deelname kost respectievelijk 9 en 13,50 euro, dat is 10 procent minder dan op een normale dag.

Op het terrein van Voetgolf Alkmaar is ook voetpooltafel, een leuke en gezellige variant op poolbiljart. Op een grote 'pooltafel' van 6x3 meter gebruik je geen keu, maar je eigen voeten om de ballen in de pockets te schieten.

Speelpark de Swaan biedt diverse mogelijkheden voor eten en drinken. Op het veld mag geen glaswerk worden meegenomen. Tijdens de Cup ga je in een groep van maximaal zes personen het parcours af. Het is mogelijk om samen met je vrienden te worden ingedeeld.

Inschrijven meer informatie op voetgolfalkmaar.nl. (foto: Voetgolf Alkmaar)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl