Alkmaar Centraal


Nog één keer een weekend lang Zomer in De Mare. Dit finaleweekend duurt zelfs drie dagen en begint op vrijdagavond 21 juni met een de spannende voorstelling van René Groothof in het kader van AvondTuur. Ook zaterdag is er AvondTuur en zondag zijn er vijf nationale en internationale voorstellingen in Park Rekerhout.

Wie vrijdagavond wil, kan eerst vanaf 18:30 uur gezellig soep eten van VERS eten & drinken (reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Als toetje is om 19:30 uur de 8+ voorstelling ‘De Ring’. Dit is een poppenverhaal voor stoere kinderen, losjes gebaseerd op 'In de ban van de ring' van Tolkien.

Zaterdagavond 22 juni is een spannende verrassingsvoorstelling voor kinderen vanaf 8 jaar, met voorafgaand weer soep eten voor de liefhebbers.

De finaledag van Zomer in De Mare zit vol bijzondere acts: de levensgrote stolp van STIL, de muzikale kippenvelvoorstelling van MaxTak, de wonderlijke zeereis van De Machienerie, de slecht gehumeurde ober in ‘Le Bistro’ en de lessen van de schildpad door Pieter Post en Zirkus Morsa.

Zomer in de Mare is gratis. Meer info op zomerophetplein.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl