Alkmaar Centraal


Na zeer succesvolle edities van Kaunas en Jeruzalem zal er namens Alkmaar ook een judoteam deelnemen aan de International Children’s Games 2019. De ICG wordt van 10 tot en met 13 juli gehouden in de Russische stad Ufa. Deze meer nemen alleen jongens deel. Naast Friso Zigterman, Max Dekker en Timo Poelwijk van Randers Budosporten doet ook Kars Kroon van Dojo ’t Loo mee.

Voor de ICG zullen de vier van alle markten thuis moeten zijn. Onder leiding van Linda Klaver bereiden ze zich voor op wedstrijden tegen technisch zeer begaafde judoka's zoals die uit Oost-Azië, maar ook de fysiek sterke tegenstanders uit het Oostblok en Israël. Daarnaast hebben ze aan diverse internationale toernooien meegedaan, deden aan teambuilding tijdens Koningsdagmarkt en er staat een clinic gepland bij  Boy Prevos, oud-trainer van drievoudig Olympisch medaillewinnares en wereldkampioene Edith Bosch.

Ook naast de mat zijn Friso, Max, Timo en Kars zeer actief. Hun Russische avontuur wordt maar deels vergoed dus zijn ze bezig met geld inzamelen, door het geven van clinics en het werven van sponsoren. Conversie Partners was bereid financiële steun te verlenen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl