Duizenden wandelaars waren donderdagochtend weer vroeg op de been voor de tweede etappe van de Plus Wandel4daagse. Ze verzamelden zich aan de start bij Sportcomplex Hoornse Vaart om vanaf daar te beginnen aan de Broekerveilingroute.

Via de Oudorperpolder liep de stoet door hartje Oudorp en door het witte kerkje De Terp. Hier stond ze een ludieke verrassing te wachten; de rode loper was uitgerold en wandelaars werden door twee charmante 'schoonmaaksters' afgestoft en beneveld met het 'positief wandelvirus'.

"Het is leuk om te zien hoe de mensen hierop reageren als ze de kerk verlaten," zegt Roelf de Vrieze enthousiast. Als bestuurslid van Stichting Op De Terp wijst hij enkele verbaasd kijkende wandelaars op de route door de kerk. "Twee jaar geleden hadden we een bruidje en een dominee, toen konden de wandelaars even trouwen. Dat was ook heel leuk."

Bij het verlaten van de kerk deed het positieve wandelvirus duidelijk zijn werk en werd de weg vrolijk vervolgd richting de Kippenbrug.
Pin It
Bekeken: 2403x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/