Alkmaar Centraal


Zondag 7 juli slaan de leden van SpoorBijSter de handen in verbinding met het publiek ineen en zingen daarover in de bovenfoyer van Theater De Vest in Alkmaar. Dit ter gelegenheid van het 12,5-jarig bestaan van het gezelschap, dat doorgaans bestaat uit zo'n 40 zangers en zangeressen, onder de bezielende leiding van Jeannet van der Woude.

SpoorBijSter begon als een gelegenheidsgroepje uit de Alkmaarse Spoorbuurt, dat deelnam aan het jaarlijkse buurtfeest (‘Single-Tunes’). Op dit moment bestaat de zanggroep uit vijf zangers en 36 zangeressen, die wekelijks in buurthuis De Eendracht in de Bergerhof repeteren. Elk seizoen wordt een thema gekozen, deze keer is dat ‘Verbinding / kracht / vriendschap'.

Sinds september is hard geoefend op nummers van onder meer Krezip, Simon & Garfunkel, Nick & Simon, the Beatles, Queen en vele anderen die betrekking op dit thema hebben. Ook nu staan er weer een aantal solo’s op het programma, onder andere eentje van John Lennon: uiteraard ondersteund door leden van de groep.

Het optreden op 7 juli in De Vest begint om 15:00 uur. Kaartjes kosten 6 euro vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 8 euro aan de deur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl