Alkmaar Centraal


Anne Hoogland organiseert regelmatig workshops Glasfusion in zijn atelier aan de Wezelkoog 18 in Alkmaar. Met stukken gekleurd fusion-glas van Amerikaanse topkwaliteit maak je dan een glaskunstwerk naar eigen ontwerp. De eerstvolgende workshop is op zaterdag 6 juli vanaf 10:30 uur en duurt ongeveer drie uur.

Bij glasfusion worden stukjes of stroken glas geheel of gedeeltelijk versmolten tot een geheel. Daarbij kunnen kleuren in elkaar overvloeien en gemengd worden. Er wordt een elektrische oven op krachtstroom van 380 Volt gebruikt om de glasstukken te verhitten tot circa 800° C, om ze daarna over een periode ruim twee dagen gestaag af te laten koelen. Na een week is het glasobject echt klaar.

De workshop kost 98 euro of 129 euro per persoon, inclusief lunch, drankjes, materialen en btw. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is mogelijk om als groep van 4 tot 6 personen apart een workshop aan te vragen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl