Dinsdag 9 juli wordt in Sportpaleis Alkmaar een voorronde van de Poker Series van Pokeren.nl gehouden. Er wordt niet om geld gespeeld, maar de eer van de winst en kwalificatie voor de grote finale, of anders eerst de tussenstop, de halve finale.

De Poker Series zijn uitermate geschikt voor recreatieve pokerspelers. De spelregels dien je wel te kennen, maar ervaring is niet nodig. Er wordt gespeeld met vaste delers. Wie stack leader is als nog tien procent van het deelnemersveld over is, gaat direct naar de finale. De rest speelt in turbo. De winnaar daarvan mag meedoen aan alle drie de halve finales. Er kunnen ook punten worden verdiend voor de Poker Series Ranking. Aan het einde van het seizoen gaan de beste 36 spelers voor de Ranking finale.

De overall winnaar van de Poker Series krijgt een plekje in Team Pokeren.nl. Als ambassadeur speel je dan gesponsord op nationale en internationale pokertoernooien. Zo pakte Julian Hazelhof na winst in 2017 tijdens een 880 euro Event van de Rotterdam Poker Series in Holland Casino 16.000 euro te winnen.

Het pokertoernooi begint om 19:30 uur en zal tot ongeveer 00:30 uur duren. Er is een late instroom tot 21:30 uur. Deelname kost 12,95 euro per persoon. Minimumleeftijd is 16 jaar. Meer informatie op pokeren.nl.
Pin It
Bekeken: 2111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/