Alkmaar Centraal


Zaterdagavond 13 juli geeft zangeres Janne Schra een prachtig concert tijdens Zomer op het Plein in Alkmaar.  Ze zingt liedjes over veranderingen, verlangens en mooie reizen. En over andere manieren van vluchten. Op de 14e is het Soul & Jazz op zondag, met Steffen Morrisson en New Cool Collective.

Na Room Eleven en Schradinova maakte Janne twee soloplaten en werkte ze samen met heel uiteenlopende muzikanten zoals M. Ward, Kraak & Smaak en Sister Bliss. Ze trad op over de de hele wereld, onder andere op het Montréal Jazz Festival, in Berlijn, Johannesburg en in Tokyo.

Morrisson opent de zondagmiddag met een zeer divers repertoire. De zanger met zijn veelkleurige en soms rauwe stemgebruik, bekend van The Voice of Holland 2013, zingt moves & grooves van James Brown en van Otis Redding maar ook van Marvin Gay en Lou Reed.

De swingende middag gaat verder met een exclusieve kleinschalige show van New Cool Collective, onder leiding van saxofonist Benjamin Herman. Het is altijd feest met deze bigband, die al jaren langs de hipste jazzclubs en festivals over de hele wereld tourt. Al ruim 25 jaar vieren zij het leven en werkten samen met grote namen als Tony Allen, Jules Deelder en Typhoon. (foto: Iamkat)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl