Alle dreumesen in de leeftijd van 1 tot en met 5 jaar kunnen op vrijdag 19 juli meedoen aan een ochtend vol sport en spel in Sportcomplex De Meent Bauerfeind. Het Sportinstuif-programma bestaat uit twee uur lang springen, klauteren, kruipen, ballen, rennen en vooral samen plezier maken. Ook is er weer een loopfietsparcours uitgezet.

Freddy Fit is ook van de partij en gaat graag met zijn kleine fans op de foto. Er is er lekkere muziek waarop gedanst mag worden.

Het programma begint om 10:00 uur en eindigt om 12:00 uur. De kosten bedragen 4 euro per kind bij online voorinschrijving en 5 euro op de dag zelf. Baby’s tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. Per kind heeft één begeleider gratis toegang, extra begeleiders betalen 1,50 euro per persoon. Voor meer informatie en aanmelden kijk op AlkmaarSport.
Pin It
Bekeken: 2849x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/