Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Hij is 74 jaar en een echte partyanimal! Robert Both uit Alkmaar ging zaterdag helemaal los op het Indian Summer Festival. Hij is superpopulair bij de jongere festivalgangers en geniet sinds een paar jaar met volle teugen, mét een nieuwe heup. "Ik leef mijn leven eigenlijk andersom!"

In de festivaltent bij Geestmerambacht staat tussen twintig-, dertig- en veertigjarigen óók de 70-plusser Robert Both. Zijn oranje hoofdband en soepele moves op Pump up the Jam zijn nauwelijks te missen. "Die hoofdband is omdat ik veel transpireer en anders gaat het zout in mijn ogen", vertelt de 'swing-opa' aan NH Nieuws.

Both geniet van de sfeer op het festival en de nieuwe contacten die hij opdoet. Indian Summer is slechts één van de feestjes die hij deze zomer afgaat. "Ze beginnen me nu overal wel te herkennen", aldus de Alkmaarder, die op handen wordt gedragen door de jongere festivalgangers. Voor de 25-jarige Roy Tesselaar was dansen met Both het hoogtepunt van zijn festivaldag. "Ik was één met hem; het was alsof ik met mijn opa danste."

Rob heeft een topweekend achter de rug. Zo ving hij een drumstokje van de drummer van Golden Earring en werd hij het podium opgetrokken om zijn danskunsten te vertonen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl