Alkmaar Centraal


In aanloop naar het EK Wielrennen in Alkmaar bezochten medewerkers van Alkmaar Sport middelbare scholen met hun mobiele hometrainers om de snelst fietsende leerling te vinden. Leerlingen konden het in de pauze tegen elkaar opnemen in een race, vergelijkbaar met 500 meter wielrennen. Uiteindelijk bleek van 132 deelnemers de allersnelste op het PCC aan de Vondelstraat te zitten. Thijs Hopman was oppermachtig met een tijd van 26,37s en won een uitje naar Escape Room Alkmaar voor zichzelf en zeven vrienden.

Alkmaar Sport organiseert nog meer bij-evenementen voorafgaand aan het EK Wielrennen. Zo kan iedereen van 10 tot en met 13 juli een snelle tijd neerzetten op een fiets-hometrainer. Alle deelnemers krijgen een banaan en dagwinnaars winnen twee VIP-kaarten voor het EK Wielrennen op vrijdag 9 augustus. Er komt ook nog een finale voor de vier dagwinnaars.

Elke dag staan de hometrainers van 11:00 tot 19:00 uur in een andere Alkmaarse Albert Heijn. Er wordt woensdag gestart bij de AH Geert Groteplein, daarna worden staan ze respectievelijk bij de AH De Hoef, AH De Mare en de AH XL aan de Wendelaarstraat.

“Door deze samenwerking met Albert Heijn Alkmaar kunnen we met onze activiteiten een groot publiek bereiken. Wist je nog niet dat we deze zomer het EK Wielrennen in onze stad organiseren, dan kan het je nu zeker niet meer ontgaan. Het is overigens onze wens dat ook de winnaars nog tegen elkaar gaan strijden om de hoofdprijs,” aldus coördinator Sanne Wunderink.

Meer informatie over de EK side events op alkmaarsport.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl