Van zaterdag 13 juli tot en met 25 augustus rijdt de Kustbus weer in de regio. Lijn 851 rijdt van Den Helder naar Petten, lijn 866 van Alkmaar naar Bergen aan Zee en lijn 868 van Castricum naar Castricum aan Zee. Lijn 866 is vanuit Heerhugowaard en Langedijk te bereiken bijvoorbeeld met buslijnen 160, 10 en 169.

De Kustbus van Connexxion rijdt van en naar diverse stranden in de regio. Lijn 866 rijdt tussen Alkmaar Station en het strand van Bergen aan Zee, en stopt onder andere bij Hogeschool Inholland aan de Bergerweg en op het Plein in Bergen. Iedereen kan gebruik maken van de zomerlijnen, ook mensen met een rollator, rolstoel, kinderwagen of hulphond.

Meerijden kan zoals normaal met OV-chipkaart, abonnement of een los kaartje (in de bus betalen met pin/creditkaart). Het opstaptarief voor de OV-chipkaart bedraagt 2,682 + 0,155 euro per kilometer. Er is ook de keuze uit een Reiskaart Stad, Reiskaart Streek, Reiskaart Streek Ver of een Familiedagkaart.

Alle informatie over de Kustbus is te vinden op overal.nl/kustbus.
Pin It
Bekeken: 2645x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/