Alkmaar Centraal


Fotografe Marijke Soeting exposeert van 9 juli tot 1 oktober in De Sociëteit aan het Luttik Oudorp. De Alkmaarse fotografeert het Noordhollands Kanaal en laat zich daarbij inspireren door het ‘wonderbaarlijke spel van reflecties op het water, iedere keer weer anders van kleur en intensiteit. In de winter is het kanaal grauw en grijs, in de zomer helder en schitterend. Het water levert prachtige reflecties, soms verstoord door wind en scheepvaart.

Een aantal jaren geleden begon Marijke Soeting (1946) met fotograferen. Ze raakte tijdens haar wandelingen langs het Noordhollands kanaal gefascineerd door de kleuren in het water. In de zomer van 2016 maakte Soeting een serie foto’s toen er blauwalg heerste. Mysterieuze beelden zijn het resultaat.

De Sociëteit is open van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 13:00 uur en als er activiteiten zijn, zoals de Victoriesaildagen van 25 tot 29 juli. Van 5 t/m 25 augustus is het ontmoetingscentrum aan de Luttik Oudorp alleen open op donderdag van 9:00 tot 12:00 uur. (foto: Marijke Soeting)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl