VV Alkmaar organiseert tijdens de zomervakantie twee VV Alkmaar Soccer Camps voor meiden van 6 t/m 16 jaar. Het eerste kamp van vrouwen-Eredivisionist wordt gehouden van 15 tot en met  17 juli, het tweede van 19 tot en met 21 augustus. Er zijn nog plekken vrij voor meiden die van voetballen houden.

De Soccer Camps draaien vooral om plezier in het spelletje en met elkaar. Naast de VV Alkmaar Skill Games staan er diverse partijvormen op het programma. Na afloop mogen alle deelnemende meiden hun VV Alkmaar Soccer Camps-tenue mee naar huis nemen en ontvangen ze een certificaat  als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. En wie weet word je wel gescout door de jeugdopleiding.

De trainingen van deze driedaagse Soccer Camps zijn dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur op het sportcomplex van VV Alkmaar aan de Robonsbosweg. Deelname kost 145 euro per persoon, inschrijven kan via vvalkmaar.nl/soccercamps.
Pin It
Bekeken: 1965x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/