Alkmaar Centraal


Donderdag reikten Sani en Aya een symbolische cheque uit van 2.267,70 euro aan speeltuinvereniging Ons Kinder Belang (OKB) in Oudorp. Dit mooie bedrag hebben alle leerlingen van DURV! School Amstelstraat samen opgehaald tijdens een sponsorloop op 27 juni. Namens OKB nam een overrompelde Cretienne Hoekman de cheque in ontvangst.

“De leerlingen van de leerlingenraad kwamen met het plan om een sponsorloop te organiseren voor een goed doel", aldus Sylvia Langeveld, adjunct directeur van de DURV! School. "Dat was snel gevonden! Veel kinderen van DURV! spelen regelmatig in de speeltuin aan de Munnikenweg.

"Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen betrokken zijn bij de maatschappij", wijdt Langeveld uit. "Het is goed dat zij weten dat vrijwilligers de speeltuin draaiend houden en dat daarvoor geld nodig is.”

De leerlingen hebben enorm hun best gedaan om tientallen sponsoren te werven en hun rondjes te lopen. Een team van leerkrachten en ouders heeft de sponsorloop voorbereid, uitgezet en begeleid. De leerlingen zorgden ook voor extra inkomsten door gezonde hapjes en drankjes te verkopen op het plein. Elektropartners sponsorde het fruit.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl