Alkmaar Centraal


HB Milieukundig en Civieltechnisch Adviesbureau bv uit Alkmaar is verkozen tot het Beste Leerbedrijf 2019 in de sector Techniek & Gebouwde Omgeving voor mbo'ers in de provincie. Het bureau onder de vleugels van GP Groot maakt ook nog eens kans op de landelijke titel, die wordt verleend door Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Mbo'ers volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB-erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. HB Adviesbureau bleek het allerbeste in de provincie.

Peter Aalders, stagebegeleider bij HB is blij verrast: "Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons in de praktijk zien wat het vak inhoudt en hoe wij als advies- en ingenieursbureau voor en met onze opdrachtgevers invulling geven aan vraagstukken op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte op een duurzame en klimaatbestendige wijze. Wij nodigen zo ook uit om kritisch naar onze organisatie en bedrijfsprocessen te kijken. Hun jonge en frisse kijk op zaken biedt ons als organisatie absolute meerwaarde."

Uit ruim 1.600 voordrachten zijn per provincie en per sector een leerbedrijf en een praktijkopleider tot winnaar uitgeroepen. Zij gaan naar de landelijke verkiezing, waarvan de uitslag op 18 november bekend wordt gemaakt. (foto: HB Adviesbureau)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl