Alkmaar Centraal


In de nacht van donderdag op vrijdag is een 17-jarige jongen uit Koedijk slachtoffer geworden van een poging tot beroving en mishandeling. De politie is op zoek naar getuigen. De mislukte overval vond plaats op de brug van de Saskerstraat vlakbij Het Laantje, de mishandeling daar in de omgeving.

Rond 01:10 uur fietste de jongen over de Kanaaldijk toen scooterrijder achter hem kwam rijden. De jongen werd gevolgd tot in de Saskerstraat, waar hij wantrouwend stopte op de brug bij het Het Laantje. De scooterrijder stopte naast hem en probeerde zijn mobieltje uit zijn handen te trekken. Toen hij dit kon voorkomen werd de jongen bij de keel gegrepen en opgedragen alles af te geven. De tiener wist zich echter te verweren en kon wegfietsen.

De scooterrijder ging achter de jongen aan trapte hard tegen zijn fiets. De Koedijker viel en kreeg een harde trap tegen zijn been na, voordat de dader er vandoor ging in de richting van de Saskerstraat.

De overvaller is een blanke man. Hij droeg een donkerkleurige jas, een helm en hij reed op een zwarte scooter. Wie meer weet over het incident wordt verzocht formatie de politie te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl