Alkmaar Centraal


Vanaf maandag zullen wooncorporaties in regio Alkmaar gemiddeld eens per week een huurwoning verloten onder gegadigden die zich er via het SVNK voor inschrijven. Met de loterij willen de corporaties mensen met hoge woningnood een kans geven op een snelle toewijzing, en ook woningzoekenden die laag op de wachtlijst staan.

De loterij is een experiment van een jaar en is vastgelegd in de nieuwe Huisvestingsverordening voor regio Alkmaar, die sinds 1 juli van kracht is. Gemiddeld wordt elke maandagavond één woning van onder de 720,42 euro huur per maand verloot. Iedereen die zich er tussen 19:00 en 21:00 uur op inschrijft via svnk.nl, en aan de standaard voorwaarden voldoet, maakt kans. De verloting gebeurt direct na afloop en verloopt volautomatisch. De winnaar wordt door de verhuurder op de hoogte gesteld.

Wie de prijs wint zal, net als normaal, weer onderaan de wachtlijst komen. Winnaars die terugkrabbelen worden twee maanden lang uitgesloten van inschrijving voor andere woningen. (foto: Pixabay / Mattwide)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl