Zondag verschenen bijna 750 deelnemers aan de start van de eerste Alkmaarse editie van de Run for Kika bij het Geestmerambacht in Langedijk. Samen renden zij 76.085,68 euro bij elkaar voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).

"Fantastisch dat zoveel mensen zich letterlijk in het zweet rennen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa", zegt Jacqueline Zomerdijk namens de organisatie. "Samen kunnen we het verschil maken voor kinderen met kanker."

Deelnemers legden tien of vijf kilometer af en konden via een eigen pagina sponsors werven voor de loop. Ook de kleinere hardlopers leverden hun bijdrage tijdens de 1 kilometer KidsRun.

Run for KiKa wordt in verschillende steden georganiseerd. "Na de zomer gaan we op volle kracht door met de twee andere edities" vertelt Jacqueline en doelt hiermee op Run for KiKa in Eindhoven op 22 september en Amsterdam op 6 oktober. Volgend jaar keert de Kika-run weer terug bij het Geestmerambacht. (Foto: KiKa)
Pin It
Bekeken: 2077x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/