Alkmaar Centraal


Afgelopen woensdag doneerde het Guusje Nederhorst Fonds 5.000 Woezel & Pip Baby-pakketten aan Stichting Babyspullen uit Heerhugowaard. Het Guusje Nederhorst Fonds is opgericht door Dinand Woesthoff naar aanleiding van het overlijden van Guusje.

“Guusje kon niet tegen onrecht tegen kinderen en dieren. Het liefst reikte ze alle hulpbehoevende kinderen en dieren ter wereld een hand toe door ze te beschermen en een thuis te geven", zo vertelt Woesthoff. Vanuit die gedachte lijkt de samenwerking tussen Stichting Nederlandse Babyspullen en het Guusje Nederhorst Fonds een hele logische.

De Stichting Nederlandse Babyspullen breekt dit jaar eerdere records door in totaal 6.000 dozen te vullen met spullen, geschikt voor de eerste drie levensjaren van een kind dat in armoede wordt geboren. Samen met ambassadeurs Naomi van As, Ellen Hoog en Kirsten Schilder gaf de vrouw van Dinand, Lucy Woesthoff, het startsein van een jarenlange samenwerking door de eerste 1.000 etuis collectief te vullen en klaar te zetten voor verzending.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl