Alkmaar Centraal


Onder de bomen van cultuurpark De Hout brengen verschillende artiesten op zondag 14 juli hun liedjes in de meest pure vorm. Ieder artiest speelt liedjes, zoveel mogelijk akoestisch, onder zijn of haar 'eigen' boom en het publiek schuift aan om te luisteren. Het intieme sfeertje maakt Podium onder de Boom-festival een uniek muziekfestival, dat dit jaar extra uitpakt wegens het tienjarige jubileum.

De organisatie heeft de fijnste artiesten uit alle windstreken weten te strikken voor een optreden. Kom luisteren naar bijvoorbeeld de swingende Mexicaanse geluiden van Son de Aqui onder de grote iep, of geniet van het optreden van Ruben Hein op de vleugel onder de grote Plataan. Het podium van de Alkmaarse Kim de Boer is te vinden onder de kastanje.

Onder de Kidsboom kunnen kinderen genieten van de vrolijke muzikale theatervoorstelling 'Waar is Lieke?', een zoektocht naar echte vriendschap. Ze kunnen naar hartenlust knutselen met zelf bij elkaar gesprokkelde materialen uit het park met 'Iets van Els'.

De beste en lekkerste foodtrucks, een gezellige bar, theater en een gevarieerde markt maken het festival compleet. Het gratis festival is van 13:00 tot 19:00 uur. Kijk voor het complete programma op podiumonderdeboomfestival.nl. (Foto: Podium Onder De Boom/Kim de Boer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl