Alkmaar Centraal


Acht bewoners van de Costerstraat in Alkmaar zijn donderdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1814 DH is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Twee spelers wonnen 12.500 euro, vijf wonnen 25.000 euro en de meest gelukkige won maar liefst 250.000 euro. Onder de winnaars is ook nog eens een mooie BMW verloot.

De 68-jarige Gerard gelooft zijn oren niet als hij hoort dat hij 12.500 euro heeft gewonnen. "Ongelofelijk: dit is al de derde keer dat ik in de prijzen val! Eind jaren '90 won ik de Straatprijs op mijn oude postcode in Bergen, in 2006 won ik 10.000 euro bij een nieuwjaarsshow van de Postcode Loterij en nu val ik weer in de prijzen! Ik wil al heel lang eens naar de Olympische Spelen, maar alle prijzen zijn opgegaan aan het huis. Volgend jaar maak ik het waar: dan ga ik naar de Spelen in Tokyo."

Marion wint 25.000 euro en vertelt enthousiast: "Mijn man Hans en ik zijn al bijna dertig jaar getrouwd. Om dit te vieren gaan we nu een mooie reis maken met onze zoons en hun vriendinnen." Ook de 32-jarige Danny en zijn zwangere vriendin Lotte winnen 25.000 euro: "Dit komt als geroepen! We moeten namelijk nog beginnen aan de babykamer. Verder kunnen we van dit bedrag zelfs nog even samen weg!"

De uitzending van de uitreiking in de Costerstraat in Alkmaar is op 29 juli te zien op de Facebookpagina van de Postcode Loterij. (foto: Jurgen Jacob Lodder)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl